Autor: 021.rs

Novi Sad
18.11.2018.
16:01 > 19:38
Košarkaši Vojvodine poraženi su na gostovanju Tamišu sa 97:80, u sedmom kolu Košarkaške lige Srbije.
  • Kos

    19.11.2018 13:47
    Vojvodina se voli za nju se navija. NAPRED VOSA!!!
  • Limanac

    18.11.2018 21:57
    Ja sam mislio da ste zaboravili da postoji KK Vojvodina i da igra Košarkašku ligu Srbije .Pomislio sam - odrekao ih se grad pa i vi .Moraću da se suzdržim od kritike ,nećete mi objaviti komentar a i onako se malo piše o Voši .
    To što se dešava oko kluba ,nije za komentarisanje ,to je jednostavno BRUKA I SRAMOTA za ovaj grad.
    Naravno da sve to utiče na igru ove naše mlađarije .A da budem iskren do srži - SUPER se oni drže obzirom na sve što se događa .Nije tu bilo iznenađujućih poraza ,naprotiv -bilo je iznenađujućih pobeda .Nalazimo se u grupi od 6 klubova koji imaju skor 3-4 ,a sve su to mnogo stabilniji klubovi ,sa ozbiljim sponzorima i sa mnogo iskusnih igrača .Nama i dalje ostaje da se nadamo da će ovi dečaci uspeti da izdrže sve pritiske i da nastave da veruju u sebe .Što bi naš narod rekao < use i u svoje kljuse <
    Vidimo se u subotu na Spensu ,da pobedimo Metalac !!!!!

    NAPRED VOŠA !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna